50 List Hot Sublet

RM150.00

Apa yang anda akan dapat daripada ebook ini?

  • 50 Senarai Kawasan Hot di Lembah Klang.

50 kawasan ini anda boleh terus ambil dan buat bisnes sublet sahaja sebab kawasan ini memang mempunyai demand.

  • Jimat Masa buat Kajian.

Biasanya untuk melakukan sesuatu kajian terhadap sesuatu lokasi anda akan mengambil masa yang cukup panjang. Tapi saya dah SHORT CUTkan kerja anda.

  • Maksimakan Keuntungan.

Ni antara sebab paling best. Kalau dekat tempat-tempat biasa, anda kena kurangkan harga bagi menarik penyewa untuk masuk kan? Yer lah nak bersaing dengan owner-owner yang menyewakan rumah mereka juga. Tetapi dengan list hot ini anda boleh maksimumkan keuntungan dengan meletakkan harga yang tinggi.

  • Sentiasa ada DEMAND

Kawasan yang saya tunjukkan sentiasa ada demand. Jadi kalaulah ada penyewa yang keluar daripada rumah tersebut, tak sampai seminggu akan ada orang yang mengisi kekosongan rumah tersebut. Jadi takde lah anda nak kena keluarkan duit sendiri dan bayar kepada owner kalau rumah tersebut tidak penuh.

Category: